Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

400 g
pasta penne
2 dl
valnøddekerner
1 spsk.
Becel Flydende til stegning
1 fed
hvidløg, finthakket
1
finthakket chili
1 fl.
Cremefine til madlavning 7% eller 15%
1
Knorr Fond du chef Kyllingebouillon
100 g
gorgonzola

Sådan gør du

Kog pasta som beskrevet på pakken.

 

 

Svits hvidløg i Becel på en pande. Tilsæt nødder og chili og rist under omrøring ca. 3 min.

 

 

Tag nødderne af panden og kom Cremefine og Fond du Chef på panden. Lad det simre til fonden er opløst.

 

 

Tilsæt 2/3 af osten og lad den smelte ved svag varme mens du rører. Smag til med peber og vend den kogte pasta i saucen.

 

 

Anret med de ristede valnødder og resten af gorgonzolaen i små stykker på toppen.