Basilikumcreme med jordbær

Jordbær smager skønt - især om sommeren. Denne ret er helt oplagt som dessert til lune sommeraftener, da den smager forfriskende og himmelsk. Mange synes måske basilikum hører til det salte køkken, men basilikum og jordbær er en fantastisk kombination - prøv selv! Velbekomme!

4 portioner | 90 minuter

Ingredienser

Creme:
Fintrevet citronskal fra 1 usprøjtet citron
En håndfuld friske basilikumblade
250 ml
Cremefine til Piskning 19%
50 g
flormelis
250 g
kvark

Sådan gør du

Kom basilikum blade og 3 spsk. Cremefine i en skål og purér fint med en stavblender.

Tilsæt resten af Cremefine samt citronskal og flormelis og pisk massen stiv med en håndmixer.

Vend kvark i massen og stil cremen i køleskabet i ca. 1 time.

Purér 150 g af jordbærrene med flormelis og 1 tsk. Citronsaft. Skær resten af jordbærrene i mindre stykker og vend dem i puréen.

Anret i jordbærrene med en kugle basilikumcreme.