Brændt broccoli og

blomkål med græskarpesto

Selvom denne ret lyder simpel betyder det ikke, at den ikke smager fantastisk. Brug den som tilbehør til veganske bøffer eller som en lækker eftermiddagssnack. Velbekomme!

4 portioner | 25 minutter

Ingredienser

3 spsk.
Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie
1
broccoli hoved
1
blomkål hoved
2 fed
hvidløg, presset
2 dl
græskarfrø
2,5 dl
Cremefine Plantebaseret
1 bdt.
basilikum
Salt og peber

Sådan gør du

Sæt ovnen på 200°C.

Kom Becel Flydende samt salt og peber på blomkålen og broccolien. Kom grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter indtil de er bløde.

Kom det resterende madolie i en gryde på medium varme og kom hvidløg i. Tilsæt derefter græskarkernerne indtil de tager farve. Tilsæt Cremefine Plantebaseret Klassik og lad blandingen komme i kog.

Kom Cremefine blandingen i en foodprocessor og blend hurtigt. Tilføj basilikum og blendt hurtigt, så blandingen stadig er ”grov”.

Tag grøntsagerne ud af ovnen og fordel dem på en skål. Hæld sovsen over grøntsagerne og servér! Velbekomme!