Brownies med glasur

Disse brownies smager fantastisk og er toppet med en masse lækker glasur – en sikker vinder ifølge os. Med denne opskrift bliver det svært blot at holde sig til et stykke.

30 stykker | 30 minutter

Ingredienser

200 g
Becel Flydende eller Becel Økologisk
3 dl
sukker
2
æg
1 dl
kakao
4 tsk.
vaniljesukker
2 dl
hvedemel
1 tsk.
bagepulver
Glasur:
3 dl
Cremefine 19%
3 dl
sukker
3 spsk.
sirup
150 g
mørk chokolade
75 g
Becel Flydende eller Becel Økologisk

Sådan gør du

Brownies:

Sæt ovnen på 175°C.

Smelt margarinen og tilsæt sukker og æg til gryden. Rør godt rundt. Bland derefter de resterende ingredienser til brownien. Kom dejen i en smurt bageform (ca. 20x26 cm).

Bag brownien i 15-20 minutter. Tag derefter kagen ud, tag den ud af bageformen og lad den køle af.

Glasur:

Bland alle ingredienser i en gryde undtagen margarinen. Kom blandingen i kog i 10-15 minutter indtil blandingen får en tyk konsistens.

Fjern gryden fra varmen og kom margarine i lidt efter lidt imens du rør godt rundt. Når kagen er kølet af, kom da glasur på. Lad kagen køle lidt mere af, skær den i store stykker og servér.