Cremet hvedekerne-otto

Denne lækre opskrift er et dejligt alternativ til den klassiske risotto. Ved at bruge korn får retten mere bid, men samtidig bevares den dejlige cremede smag man kender fra risotto ved at tilsætte Cremefine. Tip: du kan også prøve retten med spelt, perlebyg eller perlerug.

4 portioner | 20 minutter

Ingredienser

2 dl
hvedekerner
4 dl
vand
3 spsk.
grøntsagsfond
1
gyldent løg, grofthakket
¼
knoldselleri, skåret i 2x2 cm terninger
2 spsk.
Becel Flydende
100 g
revet parmesan
1 dl
Cremefine 7% eller 15%
½
citron
1
æble, skåret i 2x2 terninger
½ dl
friskhakket persille
Peber
2 spsk.
Becel Flydende

Sådan gør du

Steg løg og knoldselleri i Becel på medium varme.

Tilsæt hvedekernene og lad det stege i ca. 1 minut.

Tilsæt vand og grøntsagsfond og lad det koge i ca 10 min.

Tilsæt Cremefine og lad det koge i ca 2 minutter. Kom dernæst ost i og rør godt rundt.

Smag til med citronsaft og peber.

Top med æbletern og persille.