Cremet Spaghetti Carbonara

Den klassiske spaghetti alla carbonara er en super lækker og samtidig nem og hurtig ret at lave. Den klassiske italienske ret har en dejlig og fyldig smag, og med Cremefine bliver retten ekstra cremet. Spaghetti Carbonara er en af de italienske retter, hvor det ikke er fastlagt hvilken pastatype man bør anvende. Så hvis du har lyst til andet end spaghetti, kan du prøve retten med fettuccine, linguine eller rigatoni i stedet. Velbekommen!

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

400 g
spaghetti
150 g
bacon i tern
1 fl.
Cremefine til madlavning 7% eller 15%
2
pasteuriserede æggeblommer
100 g
frisk revet parmesanost
Lidt
friskkværnet peber
Evt. lidt
basilikumblade

Sådan gør du

Kog spaghetti som anvist på posen. Steg bacon gyldent på en stor pande. Rør Cremefine sammen med æg og ca. halvdelen af parmesanosten.

Dræn vandet fra spaghettien og kom den kogte spaghetti på panden med bacon. Tilsæt Cremefine-blandingen og rør den godt sammen med spaghetti og bacon.

Rør til konsistensen er cremet og server straks med revet parmesanost, frisk basilikum og friskværnet sort peber på toppen.