Hjemmelavede vafler

Vafler er perfekt, da det kan spises på alle tidspunkter af dagen. De er enormt flotte at servere på brunchbordet, når du har lyst til lidt ekstra forkælelse. Du kan også spise dem sammen med eftermiddagskaffen eller som dessert efter aftensmaden. For at få vaflerne til at blive sprødest muligt, så husk at varm vaffeljernet godt op og smør det godt ind i Becel inden du kommer vaflerne på vaffeljernet.

6 portioner | 20 minutter

Ingredienser

3½ dl
hvedemel
1 tsk.
bagepulver
2½ dl
vand
2 dl
mælk
1 dl
Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Mandel- & Kokosolie
2
æg
Til servering:
1 fl
Cremefine til piskning 19%
Marmelade eller syltetøj efter smag

Sådan gør du

Bland hvedemel og bagepulver i en skål. Tilføj vand, mælk og æg. Pisk til sidst blandingen med lidt Becel.

 

Varm vaffeljernet op og smør godt med Becel på vaffeljernet. Bag vaflerne til de er gyldne, og kom den op på et fad indtil alle vafler er lavet og de er klar til at blive serveret. Server med pisket Cremefine og din yndlingsmarmelade eller syltetøj.