Kylling Saltimbocca

Vi elsker den magre og lækre smag af kylling og vi har derfor skiftet kalv ud med kylling i den klassiske saltimbocca ala roma opskrift. Saltimbocca er en italiensk madklassisker, som betyder 'springer i munden'. Det forstår man godt, når man smager den kraftige smag retten har. Vi har givet retten et lækkert twist ved at tilføje en cremet sauce, som giver endnu mere velsmag. Saucen kan laves på Cremefine 7%, og kan derfor nydes helt uden at synde.

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

4 stk.
kyllingebryst uden skind
4 skiver
parmaskinke
16
blade frisk salvie
Lidt
friskkværnet peber
50 ml
vand
1
Knorr Fond du Chef Chicken
1 fl.
Cremefine til madlavning 7% eller 15%
2 bdt.
forårsløg
600 g
små kartofler
Urtesalt drys til kartofler:
Lidt
flagesalt
Lidt
hakket persille
Lidt
hakket salvie
Lidt
revet citronskal

Sådan gør du

Skræl og kog kartofler. Kog forårsløgene med det sidste minut af kogetiden. Del hvert kyllingebryst tværs igennem på den flade led, så du har otte tynde, flade filetter.

Del ligeledes hver skive parmaskinke i 2, så du har 8 stykker. Læg 2 blade salvie på hvert stykke kylling, drys med peber og læg en skive parmaskinke over. Hold det fast med en tandstikker. Steg først på skinkesiden i ca. 3 min. og vend dem og steg i yderligere 5 min.

Tag filetterne af panden og hold dem lune. Tilsæt bouillon og Cremefine og lad det simre ca. 5 min. Smag saucen til med salt og peber. Server med kogte forårsløg og kartofler drysset med urtesalt.