Kyllingegryde med sennep og estragon

Denne lækre kyllingegryde har den dejligste smag fra sennep og estragon. Sammen med hvidvinen får denne opskrift en fantastisk og fyldig smag. Vi elsker denne ret – især i efteråret.

4 portioner | 25 minutter

Ingredienser

1 spsk.
Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie
1
skalotteløg, finhakket
2 fed
hvidløg
400 g
kylling filet, skåret i strimler
150 g
svampe
2 spsk.
Maille sennep
5 dl
Cremefine 15%
1 dl
hvidvin
3 spsk.
Knorr kyllingefond
1 bdt.
estragon, friskhakket
1 spsk.
hvidvinseddike
Sort peber
Tilbehør:
4
portioner kogt ris

Sådan gør du

Kom Becel Flydende på varm stegepande. Kom løg og hvidløg på og steg i et par minutter. Tilføj kylling og svampe.

 

Tilsæt sennep, Cremefine, hvidvin og Knorr kyllingefond.

 

Lad retten simre i 10 minutter.

 

Tilsæt estragon og smag til med hvidvinseddike og peber.

 

Server retten med kogte ris.