Kyllingesuppe med spinat

En varm suppe er i vores øjne noget af det bedste vi ved i de kolde efterårs- og vintermåneder. Denne suppeopskrift med kylling og spinat er en delikat ret med masser af velsmag. Den magre kylling sammen med spinat og Cremefine 7% gør samtidig retten god, hvis man ønsker en mere slankende ret i vintermånederne. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

1
løg, i både
2 fed
hvidløg, hakket
Lidt
Becel Flydende, til stegning
1 l
vand
2 terninger
Knorr Hønsebouillon
4
kyllingebrystfileter
1
peberfrugt, i tern
1 fl.
Cremefine til madlavning 7% eller 15%
250 g
friske spinatblade
Tilbehør:
Groft brød

Sådan gør du

Svits løg og hvidløg i Becel Flydende til løgene er blanke og gennemsigtige. De må ikke tage farve. Tilsæt vand og bouillon og lad det koge op.

Tilsæt kyllingebrystfileterne og peberfrugt og lad suppen simre i 12 min. Tag kyllingebrystfileterne op og lad dem hvile på en tallerken mens du laver suppen færdig.

Tilsæt Cremefine og lad suppen koge op. Smag til med salt og peber og tilsæt de friske spinatblade. Lad suppen koge 2-3 min.

Skær kyllingefileterne i skiver og fordel dem i dybe tallerkener. Hæld suppen over og server med groft brød.