use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vegetarisk lasagne med champignoner og squash

Dette er opskriften på en fantastisk vegetariske lasagne med champignoner og zucchini. Du kan udskifte svampe og grøntsager alt efter hvad du lige har lyst til. Ligegyldigt hvad er denne opskrift en sikker vinder. Velbekomme!
  • 55 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Vegetarisk lasagne med champignoner og squash

Ingredienser

  • 400 g små champignon
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 squash
  • 400 g flåede tomater på dåse (1 dåse)
  • 1/2 tsk stødt muskatnød
  • 4 dl Cremefine 7%, 15% eller 36%
  • 200 g mozzarella
  • 10 lasagneplader
  • 2 spsk Becel flydende margarine

      Vejledning

      1. Tænd ovnen på 225 °C
      2. Skær champignon i skiver. Skræl og hak løg og hvidløg og skær squashen i tynde skiver
      3. Steg løgene i Becel i en gryde og tilsæt svampene og squashen
      4. Rør godt rundt i grøntsagerne og tilføj så de flåede tomater og revet muskatnød
      5. Lad det koge i 10 min.
      6. Imens koges Cremefine op i en anden gryde
      7. Skær mozzarellaen i skiver og gem nogle af skiverne til topping af lassagnen
      8. Kom mozzarellaen ned i gryden med Cremefine. Lad den smelte og smag til med salt og peber
      9. Kom tomatsaucen i bunden af et ildfast fad og kom lasagnepladerne, tomat- og Cremefine-saucen på skiftevis
      10. Afslut med Cremefine-saucen og top til sidst med de sidste mozzarellaskiver
      11. Bag dne vegetariske lassagne i ovenen i ca. 30 min.