use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder er en let og delikat ret med masser af smag og helt uden kød. Den varme gorgonzolasauce giver retten er rund, intens og cremet smag, hvilket gør retten perfekt til kolde dage. Retten er lækker og fyldig og må godt være det, men ønsker du alligevel en mindre syndig version uden at gå på kompromis med smagen, lav da retten med Cremefine 7%.
  • 30 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder

Ingredienser

  • 400 g pasta penne
  • 2 dl valnøddekerner
  • 1 spsk Becel flydende
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 finthakket chili
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 1 spsk frisk hønsefond
  • 100 g gorgonzola

      Vejledning

      1. Kog pasta som beskrevet på pakken.
      2. Svits hvidløg i Becel på en pande. Tilsæt nødder og chili og rist under omrøring ca. 3 min.
      3. Tag nødderne af panden og kom Cremefine og kyllingefond på panden. Lad det simre til fonden er opløst. Tilsæt 2/3 af osten og lad den smelte ved svag varme mens du rører.
      4. Smag til med peber og vend den kogte pasta i saucen.
      5. Anret med de ristede valnødder og resten af gorgonzolaen i små stykker på toppen.