Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder
Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder er en let og delikat ret med masser af smag og helt uden kød. Den varme gorgonzolasauce giver retten er rund, intens og cremet smag, hvilket gør retten perfekt til kolde dage. Retten er lækker og fyldig og må godt være det, men ønsker du alligevel en mindre syndig version uden at gå på kompromis med smagen, lav da retten med Cremefine 7%.
- Portioner4
Ingredienser
- 400 g pasta penne
- 2 dl valnøddekerner
- 1 spsk Becel flydende
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 finthakket chili
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- 1 spsk frisk hønsefond
- 100 g gorgonzola
Vejledning
- Kog pasta som beskrevet på pakken.
- Svits hvidløg i Becel på en pande. Tilsæt nødder og chili og rist under omrøring ca. 3 min.
- Tag nødderne af panden og kom Cremefine og kyllingefond på panden. Lad det simre til fonden er opløst. Tilsæt 2/3 af osten og lad den smelte ved svag varme mens du rører.
- Smag til med peber og vend den kogte pasta i saucen.
- Anret med de ristede valnødder og resten af gorgonzolaen i små stykker på toppen.