use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Laksefilet med wasabi-sauce og spidskål

Savner du inspiration til hvordan du kan tilberede din laks, så prøv denne asiatisk inspireret opskrift med wasabi-sauce og dampet spidskål. Kombinationen af den fede smag fra laks sammen med den sprøde friske smag fra spidskål er i vores øjne perfekt. Saucen er lavet på wasabi, som er en grøn pasta og kaldes oftest for den japanske peberrod. Wasabi er nemlig ligesom peberrod stærk - tilføj derfor wasabi efter smag. Velbekomme!
  • 30 minutter
  • Portioner4
recipe image Laksefilet med wasabi-sauce og spidskål

Ingredienser

  • 4 Laksefilet uden skind
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 1 spidskål
  • 2 spsk sesamfrø lidt vand
Sauce:
  • Cremefine til madlavning 7% eller 15%
  • 1/2 terning grønsagsbouillon pulver
  • Wasabi-paste

      Vejledning

      1. Fjern skindet fra laksefileterne, skyl dem og dup dem tørre. Drys med salt og steg dem på den ene side, til de er gyldne og næsten gennemstegte. Vend laksefileterne og sluk for varmen.
      2. Skær spidskålen i ca. 8 grove stykker. Fjern stokken og læg stykkerne i en stor gryde. Drys med salt og hæld vand ved. Læg låg på og damp spidskålen i ca. 3 min. Tag kålen op og lad det dryppe af i et dørslag.
      3. Kog Cremefine op med grønsagsbouillonterning og smag til med wasabi-paste.
      4. Anret sammen med laksen og drys med sesam.