Thai wok med svampe

Det thailandske køkken er blevet utrolig populært hos danskerne. Dette skyldes blandt andet, at retterne traditionelt set er baseret på friske rådvarer samt, at de kan varieres så de tilpasses den enkeltes smagspræference. Thai wok med svampe er en aftensmadsopskrift, som vil være et hit hos alle medlemmer af familien. Retten er simpel at tilberede og derfor oplagt på en travl hverdagsaften. Dertil kan retten til enhver tid byttes ud med de grønsager, man har liggende i køleskabet. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

300 g
oksekød i strimler
4
gulerødder i tynde strimler
150 g
svampe (fx champignon og østershatte)
2
løg i både
Lidt
rød og grøn chili efter temperament
2 fed
hvidløg i tynde skiver
1 spsk.
fishsauce
1 fl.
Cremefine til madlavning 7% eller 15%
300 g
nudler
Evt.
friske korianderblade

Sådan gør du

Kog nudler som beskrevet på pakken. Svits oksekød i en wok til det har taget farve.

Tag kødet op og svits gulerødder, løg og svampe i wokken.

Tilsæt chili, hvidløg, fishsauce og Cremefine og kom kødet tilbage i wokken. Lad det simre 2-3 min.

Tilsæt de kogte nudler og server med brød til og friske koriander-blade på toppen.