Vegansk brændenældesuppe med ramsløg

Lav denne herlige brændenældesuppe med ramsløg – den smager fantastisk og indeholder en masse gode ingredienser fra naturen. Brændenældesuppen er både billig og nem at lave. Brændenælde kombineret med ramsløg smager super godt sammen og vil med garanti være et hit som forret til dine gæster.

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

1 spsk.
Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie
1
Alm. løg, finhakket
1
porre, finhakket
2
selleri, skåret i tynde skiver
1
lille kartoffel, skrællet og skåret i terninger
½ liter
grøntsagsbouillon
300 g
brændenældeblade
200 g
ramsløg
2 dl
Cremefine Plantebaseret

Sådan gør du

Kom Becel i en stor gryde. Tilsæt løg, porre, selleri, kartofler og rør indtil alt er godt blandet. Kom et låg på gryden og steg grøntsagerne i 15-20 minutter ved svag varme. Husk at rør jævnligt, så grøntsagerne ikke brænder på.

 

Hæld bouillon og Cremefine i gryden og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt brændenælderne, rør godt, og tilsæt derefter ramsløgene og lad retten simre i 2 minutter.

 

Fjern gryden fra varmen og kom suppen i en mixer eller brug en stavblender. Smag suppen til med salt og peber. Server suppen i skåle og helst med et lækkert, groft stykke brød.