Vegansk grønkåls- og kartoffelsuppe

Denne veganske suppe har en fantastisk smag af kartofler og grønkål. Den er super nem at lave og er derfor perfekt til travle hverdage, hvor det skal gå lidt ekstra hurtigt.

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

200 g
grønkål
6
kartofler, skåret i skiver
1
gyldent løg, finthakket
1 spsk.
Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie
7 dl
vand
3 dl
Cremefine Plantebaseret
1 terning
Knorr grøntsagsbouillon
Tilbehør:
brød

Sådan gør du

Kom Becel i en gryde og tilføj dernæst kål, kartofler og løg.

Tilsæt vand, Cremefine Plantebaseret Klassisk og bouillonterningen til gryden.

Kog retten op og sænk dernæst temperaturen til medium varme indtil kartoflerne er blevet bløde.

Blend suppen og smag til med salt og peber.

Server suppen med et godt groft stykke brød.