Vegansk grønkålspasta

Vegansk grønkålspasta er en oplagt hverdagsret, da den er nem og hurtig at lave og smager himmelsk. Vegansk pasta og grønkål supplerer hinanden super godt og nødderne giver noget lækkert knasende til retten. Denne ret bliver med sikkerhed en af dine yndlingsretter i hverdagen! Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

400 g
grønkål, grofthakket
2½ dl
Cremefine Plantebaseret
Lidt Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie til stegning
1 terning
Knorr grøntsags bouillon
2 fed
hvidløg
100 g
valnødder, grofthakket
En pose vegansk pasta fx bønnepasta
Topping:
Revet vegansk parmesan

Sådan gør du

Start med at stege valnødderne i en stegepande indtil de får lidt farve og lig dem på en tallerken for sig.

 

Kom Becel i en gryde på medium varme. Pres hvidløg og kom hvidløg og grønkål i gryden. Lad løg og grønkål simre imens du rør godt rundt i nogle minutter. Tilsæt Cremefine Plantebaseret og kom derefter bouillonen i. Smag til med salt og peber.

 

Kog den veganske pasta som anvist på pakken.

 

Top pastaretten med den veganske parmesan og de stegte valnødder.