Vegansk gryderet med søde kartofler og sorte bønner

Hvis du leder efter en nem og velsmagende vegansk ret, så er du havnet det rette sted. Denne ret er fyldt med mange dejlige varme farver og smage og de søde kartofler giver et rigtig godt modspil til de krydrede smage, der er i denne ret. Og så er denne opskrift oven i købet super nem at lave. Velbekomme!

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

4 portioner
grove ris
3 spsk.
Becel Flydende Original
1
sød kartoffel
1
gyldent løg, grofthakket
1 spsk.
rød chili med frø, finthakket
2 fed
hvidløg, finhakket
1 spsk.
karry
1 spsk.
revet ingefær
1 dåse
flåede tomater
1 dl
vand
2,5 dl
Cremefine Plantebaseret
Saften fra 1 lime
1 dåse (230 g)
sorte bønner, forkogt
2 spsk.
friskhakket koriander

Sådan gør du

Skær de søde kartofler i tern (ca 1x1 cm).

Kom Becel i en stor gryde og sautér grønsagerne sammen med løg, hvidløg, ingefær og chili i 3 minutter på lav varme. Tilføj karry og steg videre i 1 minut.

Tilsæt de flåede tomater, Cremefine Plantebaseret Klassik og vand. Steg indtil grønsagerne er bløde.

Smag til med limesaft, salt og peber.

Top til sidst med friskhakkede koriander.