
Vegansk lasagne med champignoner og zucchini
Denne veganske og vegetariske lasagne er en af vores favoritter. Champignon, revet muskatnød og løg giver retten masser af smag og Cremefine Plantebaseret gør retten dejlig cremet. Samtidig mætter den godt og vil med garanti være et hit hos hele familien. Velbekomme!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225 °C
Skær champignon i skiver. Skræl og hak løg og hvidløg og skær zucchinien i tynde skiver.
Steg løgene i Becel i en gryde og tilsæt svampene og zucchini. Rør godt i grøntsagerne og tilføj så de flåede tomater og revet muskatnød. Lad det koge i 10 min.
Kog Cremefine plantebaseret op i en gryde. Skær mozzarellaen i skiver og gem nogle af skiverne til topping af lasagnen. Kom osten ned i gryden med Cremefine. Lad mozzarellaen smelte og smag til med salt og peber.
Kom tomatsaucen i bunden af et ildfast fad og kom lasagnepladerne, tomat- og Cremefine-saucen på skiftevis. Afslut med Cremefine-saucen og top til sidst med de sidste mozzarellaskiver.
Bag den veganske lasagne i ovnen i ca. 30 minutter.
Andre opskrifter





Brownies med glasur
Disse brownies smager fantastisk og er toppet med en masse lækker glasur – en sikker vinder ifølge os.
Læs opskriften
Kyllingegryde med
sennep og estragon
Denne lækre kyllingegryde har den dejligste smag fra sennep og estragon
Læs opskriften
De bedste kanelsnegle
Kanelsnegle er blevet ekstremt populært hos danskerne de seneste par år.
Læs opskriften
Crunchy tærte
med pekannødder
Denne lækre tærte med pekannødder har en crunchy smag fra muscovadosukker.
Læs opskriften
Hjemmelavede vafler
Vafler er perfekt, da det kan spises på alle tidspunkter af dagen.
Læs opskriften
Vegansk brændenælde-
suppe med ramsløg
Lav denne herlige brændenældesuppe med ramsløg – den smager fantastisk og indeholder flere ingredienser fra naturen.
Læs opskriften