Vegansk og cremet hvedekerne-otto

Denne lækre veganske opskrift er et dejligt alternativ til den klassiske risotto. Ved at bruge korn får retten mere bid, men samtidig bevares den dejlige cremede smag man kender fra risotto ved at tilsætte Cremefine Plantebaseret. Tip: du kan også prøve retten med spelt, perlebyg eller perlerug.

4 portioner | 20 minutter

Ingredienser

2 dl
hvedekerner
4 dl
vand
3 spsk.
Knorr grøntsagsfond
1
gyldent løg, grofthakket
¼
knoldselleri, skåret i 2x2 cm terninger
2 spsk.
Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie
100 g
revet vegansk parmesan
1 dl
Cremefine Plantebaseret
½
citron
1
æble, skåret i 2x2 terninger
½ dl
friskhakket persille
Peber

Sådan gør du

Steg løg og knoldselleri i Becel på medium varme.

 

Tilsæt hvedekernene og lad det stege i ca. 1 minut.

 

Tilsæt vand og Knorr grøntsagsfond og lad det koge i ca 10 min.

 

Tilsæt Cremefine Plantebaseret og lad det koge i ca 2 minutter. Kom dernæst den veganske ost i og rør godt rundt.

 

Smag til med citronsaft og peber.

 

Top med æbleternene og persille.