Vegetarisk stroganoff med halloumi

Denne opskrift er et fantastisk vegansk alternativ til den klassiske bøf stroganoff. Den har masser af smag og er nem at lave. Perfekt til hverdagsaftener, hvor du har lyst til noget ekstra lækkert.

4 portioner | 25 minutter

Ingredienser

500 g
halloumi
2 spsk.
Becel Flydende Original eller Becel Flydende med Avocadoolie
2 1/2 dl
Cremefine Plantebaseret Klassisk
400 g
flåede tomater (1 dåse)
2 spsk.
tomatpuré
1
alm. løg, finhakket
1 terning
Knorr grøntsagsbouillon
1 knsp.
Kværnet sort peber
1 fed
hvidløg
Tilbehør:
1/2 bdt.
hakket persille
4
portioner ris eller pasta
1
hoved broccoli, stegt eller kogt

Sådan gør du

Kom Becel Flydende på en varm pande. Skær halloumien i grove skiver og steg den til den får farve.

 

Derefter tilsættes løg, presset hvidløg og tomatpuré. Lad det simre i et minut.

 

Tilsæt Cremefine Plantebaseret, flåede tomater og grøntsagsbouillon. Lad retten koge op og skru derefter ned for varmen og lad den simre i 1-2 minutter.

 

Smag retten til med krydderier og peber.

 

Server med ris eller pasta og broccoli.