God til både madlavning og desserter
Cremefine Piske 36% er et velsmagende alternativ til dig som elsker piskefløde. Cremefine 36% kan anvendes direkte i både varme og kolde retter og skiller naturligvis ikke. Den fyldige, lækre og cremede smag gør den ideel til de fleste retter, hvor du normalt ville bruge piskefløde som for eksempel gryderetter, pastaretter eller flødekartofler. Cremefine 36% er også god til desserten, hvad enten det er hjemmelavet is, lagkage eller bare piskeskum til kagen eller den varme kakao. For bedste piskeresultat anvend da direkte fra køleskabet.
Cremefine 36% er en piskbar mælkebaseret blanding med vegetabilsk olie 36%.
Opbevaring
Opbevares ved +4°C - +8°C
Anvendes inden 5 dage efter åbning
Bæredygtig & certificeret palmeolie
Hos Cremefine bidrager vi til udviklingen af bæredygtig palmeolie. Derfor anvender vi udelukkende RSPO-certificeret bæredygtig palmeolie i vores produkter, som kræver denne ingrediens. Dette indebærer, at Cremefine er med til at fremme en bæredygtig produktion af palmeolie. Certificeringen sikrer, at der ved etableringen af palmeolieplantager tages højde for dens miljømæssige indvirkning.
Et eksempel herpå er, at regnskovsområder ikke ryddes til fordel for nye palmeolieplantager.
Palmeolie er en vigtig ingrediens i vores produkter, og der findes mange fordele ved at anvende palmeolie fremfor andre typer af olier.
Eksempelvis er udbyttet pr. dyrkningsareal ved palmeolieproduktion 6-10 gange højere end olieproduktion fra kokos eller soja.
Palmeolie erstatter hærdet fedt, og indeholder ingen transfedtsyrer.
Du kan læse mere om produktion af bæredygtig palmeoile her.
Næringsindhold
Per 100 ML Per portion (50 ML)** %* Per (50 ML) Energi 1470 kJ/351 kcal Fedt 37 g -Heraf mættet 22 g Kulhydrater 4,1 g -Heraf sukkerarter 3,9 g Protein 2,4 g Salt 0,11 g # Cremefine fremmer bæredygtig palmeoile
Ingredienser
KERNEMÆLK (63%), vegetabilske olier (palmeolie#, rapsolie), LAKTOSE, emulgatorer (SOJALECITHIN, E473), stabilisatorer (xanthangummi, carrageenan), farve (beta-caroten)