Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brownies med glasur

Disse brownies smager fantastisk og er toppet med en masse lækker glasur – en sikker vinder ifølge os. Med denne opskrift bliver det svært kun at tage ét stykke!
  • 30 minutes
  • Tid til forberedelse20 minutes
  • Portioner8
recipe image Brownies med Glasur

Ingredienser

Brownie
  • 200 g Becel Flydende
  • 3 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 kop kakaopulver
  • 4 tsk vanillesukker
  • 2 dl hvid hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
Cremet glasur
  • 2,5 dl Cremefine 19% eller 36%
  • 3 dl sukker
  • 3 spsk ahornsirup
  • 150 g mørk chokolade
  • 75 g Becel Flydende

      Vejledning

      1. Indstil ovnen til 175 ° C
      Brownie
      1. Varm Becel flydende i en gryde, bland sukker og æg i gryden. Bland godt
      2. Bland derefter resten af ingredienserne til brownies og mix det godt med en håndmixer
      3. Hæld dejen i en bageform med bagepapir (ca. 20x26 cm)
      4. Bages i 15-20 minutter. Hold øje med det, så det ikke brænder
      5. Tag kagen ud af ovnen, lad den afkøle
      Glasur
      1. Bland alt undtagen Becel flydende i en gryde, kog i 10-15 minutter, indtil den er tyk
      2. Fjern kasserollen fra pladen, kom Becel flydende i lidt efter lidt mens du rør rundt i massen
      3. Hæld glasuren over kagen og lad den afkøle
      4. Riv noget appelsinskal efter hældning på glasuren - det ser pænt ud og passer perfekt til chokoladen. Brug økologiske appelsiner, når du bruger skræl på frugten