use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine, også kendt som bacon og løg tærte, er en sikker vinder hos hele familien
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Quiche ¨Lorraine

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej ca. 270g
  • 1 spsk Becel flydende
  • 4 æg
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 150 g revet mozzarella eller cheddar
  • 200 g røget fedfattig bacon i tern
  • 4 store løg skæres i skiver
  • salt og friskkværnet peber

      Vejledning

      1. Smør en tærteform (Ø ca. 24 cm) grundigt med Becel
      2. Læg butterdejen i formen og sørg for at presse den helt ud i kanterne
      3. Pisk æg og Cremefine sammen og tilsæt ost, løg og fedtfattige bacontern
      4. Hæld fyldet i formen og bag tærten i en 180 °C forvarmet ovn i ca. 35 minutter til toppen er gylden og tærten føles fast, når du trykker den på midten
      5. Lad den køle lidt af inden servering