Quiche Lorraine
Quiche Lorraine, også kendt som bacon og løg tærte, er en sikker vinder hos hele familien
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 1 rulle butterdej ca. 270g
- 1 spsk Becel flydende
- 4 æg
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- 150 g revet mozzarella eller cheddar
- 200 g røget fedfattig bacon i tern
- 4 store løg skæres i skiver
- salt og friskkværnet peber
Vejledning
- Smør en tærteform (Ø ca. 24 cm) grundigt med Becel
- Læg butterdejen i formen og sørg for at presse den helt ud i kanterne
- Pisk æg og Cremefine sammen og tilsæt ost, løg og fedtfattige bacontern
- Hæld fyldet i formen og bag tærten i en 180 °C forvarmet ovn i ca. 35 minutter til toppen er gylden og tærten føles fast, når du trykker den på midten
- Lad den køle lidt af inden servering
