Quiche Lorraine
Quiche Lorraine, også kendt som bacon og løg tærte, er en sikker vinder hos hele familien
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 1 rulle butterdej ca. 270g
- 1 spsk Becel flydende
- 4 æg
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- 150 g revet mozzarella eller cheddar
- 200 g røget fedfattig bacon i tern
- 4 store løg skæres i skiver
- salt og friskkværnet peber
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 237 kcal |
Energy (kJ) | 989 kJ |
Protein (g) | 17.2 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 12.7 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 11.0 g |
Sugar (g) | 5.3 g |
Fibre (g) | 1.7 g |
Fat (g) | 13.0 g |
Saturated fat (g) | 6.2 g |
Unsaturated fat (g) | 5.5 g |
Monounsaturated fat (g) | 4.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 1.4 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 240 mg |
Sodium (mg) | 342 mg |
Salt (g) | 0.85 g |
Vitamin A (IU) | 315 IU |
Vitamin C (mg) | 7.3 mg |
Calcium (mg) | 324 mg |
Iron (mg) | 1.31 mg |
Potassium (mg) | 274 mg |
Vejledning
- Smør en tærteform (Ø ca. 24 cm) grundigt med Becel.
- Læg butterdejen i formen og sørg for at presse den helt ud i kanterne.
- Pisk æg og Cremefine sammen og tilsæt ost, løg og fedtfattige bacontern.
- Hæld fyldet i formen og bag tærten i en 180 °C forvarmet ovn i ca. 35 minutter til toppen er gylden og tærten føles fast, når du trykker den på midten.
- Lad den køle lidt af inden servering.