use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Andebryst med waldorffsalat og rosenkål - af @ANELOUISEREIMER

  • 40 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Andebryst med waldorffsalat og rosenkål - af @ANELOUISEREIMER

Ingredienser

  • 800 g små kartofler
  • olivenolie
  • salt
  • 600 g frisk rosenkål
  • 4 andebryst
Waldorffsalat
  • 2 æbler
  • 200 g kernefrie vindruer
  • 3 selleristave
  • 50 g valnødder
Dressing
  • 2 dl fedtfattig creme fraiche
  • 1,5 spsk sukker
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 dl Cremefine 36%

      Vejledning

      1. Ovnen tændes ved 200 grader varmluft
      2. De små kartofler skylles og puttes i et ildfast fad, hvor de får lidt olivenolie og salt
      3. Herefter kommer de i ovnen ca. 35-40 min
      4. I mellemtiden laves Waldorff-salaten,andebrysterne og rosenkålen
      5. Dressing til waldorffsalaten laves og blandes
      6. Æblerne, bladselleri, vinduer skæres ud i små stykker. Valnødderne skæres i grove stykker. Og til sidst røres det sammen i skålen
      7. Rosenkål skal i en gryde med vand og derefter op at koge i ca. 6 min. Herefter hældes Vandet fra og Rosenkålen kommer på en pande i ca. 4-5 min med salt og smør
      8. Andebryst skæres rene for sener på kødsiden, herefter vendes det om, så skal vi have skåret fedtkanten i små tern
      9. 40 g smør på en pande, lad den blive rigtig varm, så skal andebrysterne vende med fedtsiden ned mod den varme pande hvor de får 5 min og herefter vendes de om og får ca. 3 min inden de skal i ovnen i 10 min ved 200 g