Andebryst med waldorffsalat og rosenkål - af @ANELOUISEREIMER
- Tid til forberedelse10 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 800 g små kartofler
- olivenolie
- salt
- 600 g frisk rosenkål
- 4 andebryst
Waldorffsalat
- 2 æbler
- 200 g kernefrie vindruer
- 3 selleristave
- 50 g valnødder
Dressing
- 2 dl fedtfattig creme fraiche
- 1,5 spsk sukker
- 0,5 tsk salt
- 1,5 dl Cremefine 36%
Vejledning
- Ovnen tændes ved 200 grader varmluft
- De små kartofler skylles og puttes i et ildfast fad, hvor de får lidt olivenolie og salt
- Herefter kommer de i ovnen ca. 35-40 min
- I mellemtiden laves Waldorff-salaten,andebrysterne og rosenkålen
- Dressing til waldorffsalaten laves og blandes
- Æblerne, bladselleri, vinduer skæres ud i små stykker. Valnødderne skæres i grove stykker. Og til sidst røres det sammen i skålen
- Rosenkål skal i en gryde med vand og derefter op at koge i ca. 6 min. Herefter hældes Vandet fra og Rosenkålen kommer på en pande i ca. 4-5 min med salt og smør
- Andebryst skæres rene for sener på kødsiden, herefter vendes det om, så skal vi have skåret fedtkanten i små tern
- 40 g smør på en pande, lad den blive rigtig varm, så skal andebrysterne vende med fedtsiden ned mod den varme pande hvor de får 5 min og herefter vendes de om og får ca. 3 min inden de skal i ovnen i 10 min ved 200 g