use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

vegetarisk grønkålspasta

Vegetarisk grønkålspasta er en oplagt hverdagsret, da den er nem og hurtig at lave og smager himmelsk. Pasta og grønkål supplerer hinanden super godt og nødderne giver noget lækkert knasende til retten. Denne ret bliver med sikkerhed en af dine yndlingsretter i hverdagen! Velbekomme!
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image vegetarisk grønkålspasta

Ingredienser

  • 400 g groft hakkede grønkål
  • 2,5 dl Cremefine 7% eller 15%
  • Lidt Becel Flydende til stegning
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g groft hakkede valnødder
  • 1 pose pasta
  • revet Parmesan til at drysse

      Vejledning

      1. Start med at stege valnødderne i en stegepande indtil de får lidt farve og læg dem på en tallerken for sig
      2. Kom Becel i en gryde på medium varme
      3. Pres hvidløg og kom hvidløg og grønkål i gryden
      4. Lad løg og grønkål simre imens du rør godt rundt i nogle minutter
      5. Tilsæt Cremefine og kom derefter bouillonen i
      6. Smag til med salt og peber
      7. Kog pasta som anvist på pakken
      8. Top pastaretten med parmesan og de stegte valnødder