use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremefine 15%

Cremefine 15% Til Madlavning

Køb Nu

 

God til madlavning

Cremefine til Madlavning 15% er et velsmagende alternativ for flødeelskere. Den lette, friske og cremede smag gør den yderst velegnet til alle varme retter, som for eksempel saucer, sammenkogte retter eller supper, og så skiller den ikke.

Cremefine til madlavning 15% er en mælkebaseret blanding med vegetabilsk olie 15%.

Opbevaring

Opbevares ved +4°C - +8°C i køleskabet

Anvendes inden 5 dage efter åbning

 

Bæredygtig & certificeret palmeolie

Hos Cremefine bidrager vi til udviklingen af bæredygtig palmeolie. Derfor anvender vi udelukkende RSPO-certificeret bæredygtig palmeolie i vores produkter, som kræver denne ingrediens. Dette indebærer, at Cremefine er med til at fremme en bæredygtig produktion af palmeolie. Certificeringen sikrer, at der ved etableringen af palmeolieplantager tages højde for dens miljømæssige indvirkning.

Et eksempel herpå er, at regnskovsområder ikke ryddes til fordel for nye palmeolieplantager.

Palmeolie er en vigtig ingrediens i vores produkter, og der findes mange fordele ved at anvende palmeolie fremfor andre typer af olier.

Eksempelvis er udbyttet pr. dyrkningsareal ved palmeolieproduktion 6-10 gange højere end olieproduktion fra kokos eller soja.

Palmeolie erstatter hærdet fedt, og indeholder ingen transfedtsyrer.

Du kan læse mere om produktion af bæredygtig palmeoile her.

Cremefine 15% Til Madlavning

Ingredienser

Vand, SKUMMETMÆLK, vegetabilske olier (raps og palme#), KÆRNEMÆLKSPULVER, modificeret stivelse, emulgator (polysorbate 60), stabilisatorer (methylcellulose, xanthangummi), farvestof (carotener).