use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Hokkaidomos med ovnbagt laks, spidskål og broccoli - af @anelouisereimer

Prøv denne fantastiske opskrift udviklet af @anelouisereimer.
  • 40 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Hokkaidomos med ovnbagt laks, spidskål og broccoli - af @anelouisereimer

Ingredienser

  • 4 stk laksefilet
  • 1/2 hokkaido græskar
  • 1/2 flaske Cremefine 7%
  • 1/2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 broccoli
  • 1/2 spidskål
  • Et par skiver citron
  • salt
  • 1/2 spsk Becel Flydende

      Vejledning

      1. Ovnen tændes på 200 grader varmluft
      2. Skær hokkaidogræskar og rødløg ud i stykker. Pil hvidløg, og kom det hele op i en gryde. Dæk indholdet i gryden med vand og lad det koge i 10-15 min
      3. Imens det koger saltes laksen. Laksen lynsteges med skinsiden nedad på en varm pande med 1/2 spsk. Becel Flydende
      4. Spidskålen skæres groft ud og steges på panden med resten af fedtstoffet fra laksen
      5. Den stegte laks og spidskål kommes i en bradepande. Brædepanden med laks kommes i ovnen, hvor det færdigsteges i ca. 10 min
      6. Broccolien skæres ud i små buketter og koges med lidt salt i 5-10 min
      7. Vandet hældes fra hokkaidoblandingen, når den er kogt godt igennem. Tilsæt Cremefine og lidt salt. Brug en stavblender og mos indholdet (hvis du ikke har en stavblender, så kan elpisker eller røremaskine også bruges)
      8. Laks og spidskål tages ud. Servér og velbekomme