use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Flødekartofler med Cremefine

Elsker du også Flødekartofler? Her er vores bud på den klassiske ret, gjort lidt ekstra cremet med Cremefine 36% - perfekt tilbehør til din ynglingsret
  • 1 time
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Flødekartofler med Cremefine

Ingredienser

  • 500 g kartofler tynde skiver
  • 2 løg tynde skiver i ringe
  • timian
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 flaske Cremefine 36%

      Vejledning

      1. Forvarm ovnen til 200 °C.
      2. Læg kartofler og løg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 20 x 20 cm)
      3. Hæld Cremefine Piske 36% ved og drys med timian, salt og peber
      4. Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 35 min ved 200 °C.
      5. Lad kartoflerne hvile tildækket i ca. 10 min
      6. Tip: Du kan erstatte timian med fx rosmarin. Vil du have mere smag til flødekartoflerne kan du tilsætte 1-2 fed presset hvidløg til kartoflerne inden du lægger dem i fadet og drysse med revet ost mellem lagene.