use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med nemme kødboller

Lækker og let ret, perfekt til en sulten familie
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med Nemme Kødboller

Ingredienser

  • 400 g båndpasta
  • 1 spsk Becel flydende
  • 300 g rå grillpølse eller medisterpølse
  • 2 små løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 150 g ærter
  • Salt og friskkværnet peber
  • Friske basilikumblade
  • 100 g Parmesan revet

      Vejledning

      1. Kog pasta som beskrevet på pakken
      2. Pres fyldet fra pølserne eller medisteren ud til små kødboller og steg 3-4 minutter i Becel på en pande
      3. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med til løgene er klare
      4. Tilsæt Cremefine og ærter og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber
      5. Hæld vandet fra pastaen og vend den kogte pasta sammen med sauce og kødboller
      6. Vend med revet parmesanost og top med friske basilikumblade ved servering