use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pavlova med bær og pisket Cremefine

Pavlova - Ikke nok med den ser lækker, let og elegant ud, så smager den også bragende godt.
  • 1 time 40 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Pavlova med bær og pisket Cremefine

Ingredienser

  • 6 æggehvider
  • 1/2 knivspids salt
  • 5 dl sukker
  • 2 tsk eddike
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 Cremefine 36%
  • En masse friske bær f.eks. hindbær, jordbær, blåbær, brombær

      Vejledning

      1. Kom æggehvider og salt i en skål og pisk dem stive
      2. Kom 4 dl sukker i og pisk til en sej marengs og sukkeret er opløst
      3. Vend det sidste sukker, eddike og vaniljesukker i
      4. Fugt en bageplade let og læg bagepapir på. Kom marengsmassen på bagepapiret og form en tyk cirkel med en diameter på ca. 22 cm
      5. Bag den i en 100 °C forvarmet ovn i 1,5 time
      6. Fjern forsigtigt papiret og lad marengsbunden køle af på en rist
      7. Pisk Cremefine til skum og fordel det på kagen lige inden servering. Top med masser af friske bær