Crunchy tærte med pekanødder
Denne lækre tærte med pekannødder har en crunchy smag fra muscovadosukker. Sammen med pisket Cremefine er denne dessert svær at sige nej til.
- Tid til forberedelse1 time 20 minutter
- Portioner8
Ingredienser
Tærtedej:
- 125 g Becel flydende
- 3 dl hvid hvedemel
- 1 knivspids salt
- 3 spsk koldt vand
Fyld:
- 125 g Becel Flydende
- 3 dl gylden sirup
- 1 1/2 dl lys muscovadosukker
- 2 spsk hvid hvedemel
- 1/2 tsk salt
- 2 piskede æg
- 200 g groft hakkede pekannødder
- 15 hele pekannødder
- 1 flaske Cremefine 19% eller 36%
Vejledning
- Tænd ovnen på 175°C
- Bland Becel, hvedemel, salt og vand i en foodprocessor indtil du har en pæn og jævn dej. Kom dejen i en tærteform og lad dejen køle af i mindst 30 minutter
- Kom tærten i ovnen i ca. 10 minutter
- Kom Becel, sirup, sukker, hvedemel og salt i en gryde. Lad blandingen simre i et par minutter. Fjern gryden fra varmen og tilsæt de hakkede pekannødder og de piskede æg
- Kom fyldet i tærten og top med de hele pekannødder. Bag tærten i ca. 40 minutter
- Server tærten med pisket Cremefine