use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Påske Choco-Cheesecake

Imponér dine gæster, venner eller måske kollegaer med denne fantastisk lækre Påske Choco-cheesecake.
  • 4 time
  • Portioner14
recipe image Påske Choco-Cheesecake

Ingredienser

  • 4 dl Cremefine Piske 19% eller 36%
  • 180 g Oreo
  • 600 g flødeost
  • 5 gelatine husblas
  • 2 dl flormelis
  • 2 tsk vaniljeessens
  • 1 tsk kakaopulver
  • 100 g små chocoladeæg
  • 60 g Becel Original
  • 2 tsk flydende gul frugtfarve

      Vejledning

      1. Smør en springform (Ø24cm) med 2 spsk. Becel Original. Knus Oreo-kiksene (gem ca. 20 g. til pyntning). Bland Oreo-krummerne med ca. 45 g. Becel Original i en skål. Smør bunden af formen med oreo-massen, så den danner en plan bund. Sæt formen i køleskabet ca. 30 min
      2. Læg 5 husblasblade i bløde i ca. 7 min. Læg derefter bladene i en opvarmet lille til mellemstor gryde. Pisk derefter 600 g. flødeost i og tilsæt derefter flormelis gennem en sigte
      3. Omrør massen og tilsæt løbende 400 ml Cremefine. Derefter tilsættes 2 tsk. gul frugtfarve
      4. Fyld massen over i springformen og glat overfladen af med en spatel eller dejskraber. Sæt kagen i køleskabet og lad den hvile i ca. 4 timer
      5. Efter 4 timer tages kagen ud af køleskabet. 2 tsk. vaniljeessens blandes sammen med 1 tsk. kakao. Blandingen drysses nænsomt ud over kagens top og sider. Top kagen med chocoladeæg og sever straks