Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Påske Choco-Cheesecake

Imponér dine gæster, venner eller måske kollegaer med denne fantastisk lækre Påske Choco-cheesecake.
  • 4 time
  • Portioner14
recipe image Påske Choco-Cheesecake

Ingredienser

  • 4 dl Cremefine Piske 19% eller 36%
  • 180 g Oreo
  • 600 g flødeost
  • 5 gelatine husblas
  • 2 dl flormelis
  • 2 tsk vaniljeessens
  • 1 tsk kakaopulver
  • 100 g små chocoladeæg
  • 60 g Becel Original
  • 2 tsk flydende gul frugtfarve

      Vejledning

      1. Smør en springform (Ø24cm) med 2 spsk. Becel Original. Knus Oreo-kiksene (gem ca. 20 g. til pyntning). Bland Oreo-krummerne med ca. 45 g. Becel Original i en skål. Smør bunden af formen med oreo-massen, så den danner en plan bund. Sæt formen i køleskabet ca. 30 min
      2. Læg 5 husblasblade i bløde i ca. 7 min. Læg derefter bladene i en opvarmet lille til mellemstor gryde. Pisk derefter 600 g. flødeost i og tilsæt derefter flormelis gennem en sigte
      3. Omrør massen og tilsæt løbende 400 ml Cremefine. Derefter tilsættes 2 tsk. gul frugtfarve
      4. Fyld massen over i springformen og glat overfladen af med en spatel eller dejskraber. Sæt kagen i køleskabet og lad den hvile i ca. 4 timer
      5. Efter 4 timer tages kagen ud af køleskabet. 2 tsk. vaniljeessens blandes sammen med 1 tsk. kakao. Blandingen drysses nænsomt ud over kagens top og sider. Top kagen med chocoladeæg og sever straks