Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Påske Choco-Cheesecake

Imponér dine gæster, venner eller måske kollegaer med denne fantastisk lækre Påske Choco-cheesecake.
  • Tid til madlavning30 minutter
  • Tid til forberedelse
  • Portioner14
recipe image Påske Choco-Cheesecake

Ingredienser

  • 4 dl Cremefine Piske 19% eller 38%
  • 180 g Oreo
  • 600 g flødeost
  • 5 gelatine husblas
  • 2 dl flormelis
  • 2 tsk vaniljeessens
  • 1 tsk kakaopulver
  • 100 g små chocoladeæg
  • 60 g Becel Original
  • 2 tsk flydende gul frugtfarve

Ernæringsværdier

Energy (kcal)60 kcal
Energy (kJ)251 kJ
Protein (g)0.6 g
Carbohydrate incl. fibre (g)14.4 g
Carbohydrate excl. fibre (g)14.4 g
Sugar (g)14.1 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)3 mg
Salt (g)0.01 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.03 mg
Potassium (mg)3 mg

Vejledning

  1. Smør en springform med 2 spsk. Becel Original. Knus Oreo-kiksene (gem ca. 20 g. til pyntning). Bland Oreo-krummerne med ca. 45 g. Becel Original i en skål. Smør bunden af formen med oreo-massen, så den danner en plan bund. Sæt formen i køleskabet ca. 30 min.
  2. Læg 5 husblasblade i bløde i ca. 7 min. Læg derefter bladene i en opvarmet lille til mellemstor gryde. Pisk derefter 600 g. flødeost i og tilsæt derefter flormelis gennem en sigte.
  3. Omrør massen og tilsæt løbende 400 ml Cremefine. Derefter tilsættes 2 tsk. gul frugtfarve.
  4. Fyld massen over i springformen og glat overfladen af med en spatel eller dejskraber. Sæt kagen i køleskabet og lad den hvile i ca. 4 timer
  5. Efter 4 timer tages kagen ud af køleskabet. 2 tsk. vaniljeessens blandes sammen med 1 tsk. kakao. Blandingen drysses nænsomt ud over kagens top og sider. Top kagen med chocoladeæg og sever straks.