Påske Choco-Cheesecake
Imponér dine gæster, venner eller måske kollegaer med denne fantastisk lækre Påske Choco-cheesecake.
Portioner14

Ingredienser
- 4 dl Cremefine Piske 19% eller 36%
- 180 g Oreo
- 600 g flødeost
- 5 gelatine husblas
- 2 dl flormelis
- 2 tsk vaniljeessens
- 1 tsk kakaopulver
- 100 g små chocoladeæg
- 60 g Becel Original
- 2 tsk flydende gul frugtfarve
Vejledning
- Smør en springform (Ø24cm) med 2 spsk. Becel Original. Knus Oreo-kiksene (gem ca. 20 g. til pyntning). Bland Oreo-krummerne med ca. 45 g. Becel Original i en skål. Smør bunden af formen med oreo-massen, så den danner en plan bund. Sæt formen i køleskabet ca. 30 min
- Læg 5 husblasblade i bløde i ca. 7 min. Læg derefter bladene i en opvarmet lille til mellemstor gryde. Pisk derefter 600 g. flødeost i og tilsæt derefter flormelis gennem en sigte
- Omrør massen og tilsæt løbende 400 ml Cremefine. Derefter tilsættes 2 tsk. gul frugtfarve
- Fyld massen over i springformen og glat overfladen af med en spatel eller dejskraber. Sæt kagen i køleskabet og lad den hvile i ca. 4 timer
- Efter 4 timer tages kagen ud af køleskabet. 2 tsk. vaniljeessens blandes sammen med 1 tsk. kakao. Blandingen drysses nænsomt ud over kagens top og sider. Top kagen med chocoladeæg og sever straks
