use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med svampesauce

Pasta er en af de mest populære ingredienser i Danmark. Det forstår vi godt. Vi har været i skoven (eller i hvert fald hylden i supermarkedet) og samle svampe til denne lækre uimodståelige pasta med svampesauce.
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med svampesauce

Ingredienser

  • 400 g pasta med brede bånd
  • 250 g friske blandede svampe f.eks. østershatte eller marksvampe
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 1 løg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 25 g soltørret tomatpure
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og friskkværnet peber
  • frisk basilikum

      Vejledning

      1. Rens svampe og del dem i halve. Steg dem gyldne i Becel
      2. Skær løg i tynde både og rist dem med til de er klare. Tilsæt hvidløg, tomatpure og Cremefine
      3. Lad saucen simre mens du koger pasta
      4. Smag til med salt og friskkværnet peber og vend den kogte pasta i saucen
      5. Tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis saucen er for tyk
      6. Server med masser af frisk basilikum på toppen