Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med svampesauce

Pasta er en af de mest populære ingredienser i Danmark. Det forstår vi godt. Vi har været i skoven (eller i hvert fald hylden i supermarkedet) og samle svampe til denne lækre uimodståelige pasta med svampesauce.
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med svampesauce

Ingredienser

  • 400 g pasta med brede bånd
  • 250 g friske blandede svampe f.eks. østershatte eller marksvampe
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 1 løg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 25 g soltørret tomatpure
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og friskkværnet peber
  • frisk basilikum

Ernæringsværdier

Energy (kcal)430 kcal
Energy (kJ)1799 kJ
Protein (g)16.9 g
Carbohydrate incl. fibre (g)86.8 g
Carbohydrate excl. fibre (g)81.5 g
Sugar (g)7.4 g
Fibre (g)5.3 g
Fat (g)2.0 g
Saturated fat (g)0.3 g
Unsaturated fat (g)1.0 g
Monounsaturated fat (g)0.2 g
Polyunsaturated fat (g)0.8 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)28 mg
Salt (g)0.07 g
Vitamin A (IU)61 IU
Vitamin C (mg)9.6 mg
Calcium (mg)59 mg
Iron (mg)2.45 mg
Potassium (mg)719 mg

Vejledning

  1. Rens svampe og del dem i halve. Steg dem gyldne i Becel
  2. Skær løg i tynde både og rist dem med til de er klare. Tilsæt hvidløg, tomatpure og Cremefine
  3. Lad saucen simre mens du koger pasta
  4. Smag til med salt og friskkværnet peber og vend den kogte pasta i saucen
  5. Tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis saucen er for tyk
  6. Server med masser af frisk basilikum på toppen