Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med svampesauce

Pasta er en af de mest populære ingredienser i Danmark. Det forstår vi godt. Vi har været i skoven (eller i hvert fald hylden i supermarkedet) og samle svampe til denne lækre uimodståelige pasta med svampesauce.
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med svampesauce

Ingredienser

  • 400 g pasta med brede bånd
  • 250 g friske blandede svampe f.eks. østershatte eller marksvampe
  • 1 spsk Becel flydende
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg presset
  • 25 g soltørret tomatpure
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og friskkværnet peber
  • frisk basilikum

Ernæringsværdier

Energy (kcal)430 kcal
Energy (kJ)1799 kJ
Protein (g)16.9 g
Carbohydrate incl. fibre (g)86.8 g
Carbohydrate excl. fibre (g)81.5 g
Sugar (g)7.4 g
Fibre (g)5.3 g
Fat (g)2.0 g
Saturated fat (g)0.3 g
Unsaturated fat (g)1.0 g
Monounsaturated fat (g)0.2 g
Polyunsaturated fat (g)0.8 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)28 mg
Salt (g)0.07 g
Vitamin A (IU)61 IU
Vitamin C (mg)9.6 mg
Calcium (mg)59 mg
Iron (mg)2.45 mg
Potassium (mg)719 mg

Vejledning

  1. Rens svampe og del dem i halve. Steg dem gyldne i Becel
  2. Skær løg i tynde både og rist dem med til de er klare. Tilsæt hvidløg, tomatpure og Cremefine
  3. . Lad saucen simre mens du koger pasta
  4. Smag til med salt og friskkværnet peber og vend den kogte pasta i saucen
  5. Tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis saucen er for tyk
  6. Server med masser af frisk basilikum på toppen