Pasta med svampesauce
Pasta er en af de mest populære ingredienser i Danmark. Det forstår vi godt. Vi har været i skoven (eller i hvert fald hylden i supermarkedet) og samle svampe til denne lækre uimodståelige pasta med svampesauce.
Tid til forberedelse5 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 400 g pasta med brede bånd
- 250 g friske blandede svampe f.eks. østershatte eller marksvampe
- 1 spsk Becel Flydende
- 1 løg
- 2 fed presset hvidløg
- 25 g soltørret tomatpure
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- Salt og friskkværnet peber
- frisk basilikum
Vejledning
- Rens svampe og del dem i halve. Steg dem gyldne i Becel
- Skær løg i tynde både og rist dem med til de er klare. Tilsæt hvidløg, tomatpure og Cremefine
- Lad saucen simre mens du koger pasta
- Smag til med salt og friskkværnet peber og vend den kogte pasta i saucen
- Tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis saucen er for tyk
- Server med masser af frisk basilikum på toppen
