Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Nemme boller i karry

Boller i karry er en af danskernes favoritter. Med Cremefine bliver dine boller i karry bare helt perfekte. Mmmh, lækkert. Prøv vores nemme opskrift på boller i karry.
  • 25 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Nemme boller i karry

Ingredienser

Boller i karry
  • 500 g rå medister
  • Ca. 1 l vand
  • 2 bouillonterninger
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 1 spsk mel
  • 2 spsk karrypulver
  • 2 dl af kogevandet fra medisterbollerne
  • 1 flaske Cremefine 36% (brug evt. 7% hvis du vil bruge mindre fedt)
  • Salt & friskkværnet peber
Stegte æbler
  • 2 æbler
  • 1 spsk Becel Flydende
  • Frisk kørvel eller korriander

      Vejledning

      Boller i karry
      1. Lad vand og bouillon koge op
      2. Tag farsen ud af medisterpølsen og form små boller af den. Kom dem i det varme bouillon og lad dem simre ved svag varme til alle bollerne flyder op til overfladen
      3. Varm Becel i en gryde og pisk mel og karry i. Pisk kogevand og Cremefine i og lad det koge op under omrøring. Smag til med salt og friskkværnet peber og tilsæt de kogte boller og lad dem trække ved svag varme under låg i 15 minutter
      Stegte æbler
      1. Skær æbler i kvarte og fjern kernehuset og stilk. Skær æblerne i både og steg dem på en pande i Becel til de er gyldne
      2. Server boller i karry med kogt ris og stegte æbler og evt. friske krydderurter på toppen