Pavlova med bær og pisket Cremefine
Pavlova - Ikke nok med den ser lækker, let og elegant ud, så smager den også bragende godt.
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 6 æggehvider
- 1/2 knivspids salt
- 5 dl sukker
- 2 tsk eddike
- 1 tsk vanillesukker
- 1 Cremefine 36%
- En masse friske bær f.eks. hindbær, jordbær, blåbær, brombær
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 514 kcal |
Energy (kJ) | 2146 kJ |
Protein (g) | 5.2 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 126.5 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 126.4 g |
Sugar (g) | 126.2 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.1 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 81 mg |
Salt (g) | 0.20 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 5 mg |
Iron (mg) | 0.10 mg |
Potassium (mg) | 81 mg |
Vejledning
- Kom æggehvider og salt i en skål og pisk dem stive
- Kom 4 dl sukker i og pisk til en sej marengs og sukkeret er opløst
- Vend det sidste sukker, eddike og vaniljesukker i
- Fugt en bageplade let og læg bagepapir på. Kom marengsmassen på bagepapiret og form en tyk cirkel med en diameter på ca. 22 cm
- Bag den i en 100 °C forvarmet ovn i 1,5 time
- Fjern forsigtigt papiret og lad marengsbunden køle af på en rist
- Pisk Cremefine til skum og fordel det på kagen lige inden servering. Top med masser af friske bær.