use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

cremet vaniljeis

En god vaniljeis er et skønt supplement til de fleste desserter. Tilfør den dit personlige touch ved fx at røre chokolade, oreo stykker eller matcha pulver i isen.
Opskriften giver cirka 1 liter is.
  • 3 time 20 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image cremet vaniljeis

Ingredienser

  • 500 ml Cremefine 36%
  • 3 æggeblommer
  • 60 g sukker
  • 1 vaniljestang

      Vejledning

      1. Pisk Cremefine til et let skum
      2. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn fra vaniljestangen til en luftig æggesnaps.
      3. Vend forsigtigt flødeskummet i æggesnapsen.
      4. Sæt iscremen tildækket i fryseren, og frys den i 1-2 timer til den er let stivnet. Omrør forsigtigt blandingen jævnligt.
      5. Vend fx mørk chokolade i ismassen og sæt den tilbage i fryseren.
      6. Frys isen i yderligere 3-4 timer - rør i ismassen 2-3 gange under indfrysningen.