use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet pastaret med mørbrad og tomatsauce - af @Juliebruunsblog

Denne cremede pastaret er så lækker og meget hverdagsnem. Den tager en halv times tid at lave og kan serveres både til gæster i weekenden, og som en lidt mere luksusret i hverdagen.
Det er muligt at justere i opskriften og variere, så den passer netop jer. F.eks. kan mørbrad sagtens skiftes ud med kylling, og grøntsagerne kan skiftes ud med det I har liggende i køleskabet.
For endnu mere smag, brug ekstra chili og hvidløg. Skal den være mere børnevenlig, kan det ligeledes justeres ned.
  • 30 minutter
  • Portioner5
recipe image Cremet pastaret med mørbrad og tomatsauce - af @Juliebruunsblog

Ingredienser

Til Retten
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 150 g cherrytomater
  • Evt. lidt frisk chili
  • 1 svinemørbrad
  • Olie til stegning + godt med salt og peber
  • 50 g tomatpuré
  • 1/2 liter Cremefine 7% til Madlavning
  • 400 g pasta eller spaghetti
Til Servering
  • frisk basilikum
  • Frisk parmesan
  • tørrede chiliflager

      Vejledning

      1. Start med at pudse din mørbrad, så det meste fedt forsvinder. Skær den ud i stykker på ca. 1 cm tykkelse
      2. Snit løg, hvidløg og chili fint og peberfrugt og cherrytomater i lidt større stykker
      3. Kom lidt olie på en dyb pande og svits mørbraden af med salt og peber et par minutter på hver side, til den bliver lysebrun
      4. Tilsæt så grøntsagerne og tomatpuré og vend det rundt i 5 minutter
      5. Kom Cremefine 7 % madlavning ved og lad det simre ved svag varme i 10 minutter, imens du koger pasta
      6. Server med basilikum, parmesan og lidt chiliflager