Cremet pastaret med mørbrad og tomatsauce - af @Juliebruunsblog
Denne cremede pastaret er så lækker og meget hverdagsnem. Den tager en halv times tid at lave og kan serveres både til gæster i weekenden, og som en lidt mere luksusret i hverdagen.
Det er muligt at justere i opskriften og variere, så den passer netop jer. F.eks. kan mørbrad sagtens skiftes ud med kylling, og grøntsagerne kan skiftes ud med det I har liggende i køleskabet.
For endnu mere smag, brug ekstra chili og hvidløg. Skal den være mere børnevenlig, kan det ligeledes justeres ned.
Det er muligt at justere i opskriften og variere, så den passer netop jer. F.eks. kan mørbrad sagtens skiftes ud med kylling, og grøntsagerne kan skiftes ud med det I har liggende i køleskabet.
For endnu mere smag, brug ekstra chili og hvidløg. Skal den være mere børnevenlig, kan det ligeledes justeres ned.
Portioner5

Ingredienser
Til Retten
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- 150 g cherrytomater
- Evt. lidt frisk chili
- 1 svinemørbrad
- Olie til stegning + godt med salt og peber
- 50 g tomatpuré
- 1/2 liter Cremefine 7% til Madlavning
- 400 g pasta eller spaghetti
Til Servering
- frisk basilikum
- Frisk parmesan
- tørrede chiliflager
Vejledning
- Start med at pudse din mørbrad, så det meste fedt forsvinder. Skær den ud i stykker på ca. 1 cm tykkelse
- Snit løg, hvidløg og chili fint og peberfrugt og cherrytomater i lidt større stykker
- Kom lidt olie på en dyb pande og svits mørbraden af med salt og peber et par minutter på hver side, til den bliver lysebrun
- Tilsæt så grøntsagerne og tomatpuré og vend det rundt i 5 minutter
- Kom Cremefine 7 % madlavning ved og lad det simre ved svag varme i 10 minutter, imens du koger pasta
- Server med basilikum, parmesan og lidt chiliflager
