Flødekartofler med Cremefine
Elsker du også Flødekartofler? Her er vores bud på den klassiske ret, gjort lidt ekstra cremet med Cremefine 36% - perfekt tilbehør til din ynglingsret
- Tid til forberedelse15 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 500 g kartofler tynde skiver
- 2 løg tynde skiver i ringe
- timian
- salt og friskkværnet peber
- 1 flaske Cremefine 36%
Vejledning
- Forvarm ovnen til 200 °C.
- Læg kartofler og løg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 20 x 20 cm)
- Hæld Cremefine Piske 36% ved og drys med timian, salt og peber
- Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 35 min ved 200 °C.
- Lad kartoflerne hvile tildækket i ca. 10 min
- Tip: Du kan erstatte timian med fx rosmarin. Vil du have mere smag til flødekartoflerne kan du tilsætte 1-2 fed presset hvidløg til kartoflerne inden du lægger dem i fadet og drysse med revet ost mellem lagene.