use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brændenældesuppe med ramsløg

Prøv denne herlige brændenældesuppe med ramsløg – den smager fantastisk og indeholder masser af ingredienser fra naturen. Brændenældesuppen er lækker, anderledes og nem at lave. Brændenælde kombineret med ramsløg smager super godt sammen og vil med garanti være et hit som forret til dine gæster.
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image Brændenældesuppe med ramsløg

Ingredienser

  • 1 spsk Becel flydende
  • 1 finthakket løg
  • 1 finthakket porre
  • 2 selleristave skåret i tynde skiver
  • 1 lille kartoffel skrællet skåret i 1 cm terninger
  • 1/2 liter grøntsagsbouillon
  • 300 g brændenældeblade
  • 200 g ramsløg
  • 2 dl Cremefine 7%, 15% eller 36%

      Vejledning

      1. Kom Becel i en stor gryde. Tilsæt løg, porre, selleri, kartofler og rør indtil alt er godt blandet. Kom et låg på gryden og steg grøntsagerne i 15-20 minutter ved svag varme. Husk at rør jævnligt, så grøntsagerne ikke brænder på
      2. Hæld bouillon og Cremefine i gryden og lad det koge i ca. 10 minutter. Tilsæt brændenælderne, rør godt, og tilsæt derefter ramsløgene og lad retten simre i 2 minutter
      3. Fjern gryden fra varmen og kom suppen i en mixer eller brug en stavblender. Smag suppen til med salt og peber. Server suppen i skåle og helst med et lækkert, groft stykke brød