use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat - af @Anelouisereimer

Hvis du er til frisk pasta og ovnbagt laks, skal du prøve den her super lette ovnbagte laks med frisk pasta og tomat.
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner2
recipe image Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat

Ingredienser

  • 300 g laksefiletter
  • 10 cherrytomater skåret i halve
  • 400 g frisk pasta
  • 100 g spinat
  • 200 g grønne bønner
  • 10 g sesamfrø
  • 25 g Becel stege
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 Cremefine 36%
  • salt

      Vejledning

      1. Krydr laksen med salt og brun laksen hurtigt på én pande ved høj varme
      2. Laksen sættes i et ildfast fad med halve cherrytomater, hvorefter dette smides i ovnen ved 180 grader i 15 min
      3. Sæt gryden over til friske pasta, når vandet koger smides det friske pasta i. Koges i 2-4 min
      4. Kom margarine på panden, hvor laksen har været. Tilføj bønner, spinat, sesamfrø og hakket hvidløg. Lad det stege i ca 3-4 min, inden du hælder Cremefine 36% i. Lad det koge op en enkel gang
      5. Anret pastaen og grøntsager og top retten med laks, cherrytomaterne og pynt med dild. Velbekomme!