Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat - af @Anelouisereimer
Hvis du er til frisk pasta og ovnbagt laks, skal du prøve den her super lette ovnbagte laks med frisk pasta og tomat.
- Tid til forberedelse10 minutter
- Portioner2
Ingredienser
- 300 g laksefiletter
- 10 cherrytomater skåret i halve
- 400 g frisk pasta
- 100 g spinat
- 200 g grønne bønner
- 10 g sesamfrø
- 25 g Becel stege
- 3 fed hvidløg
- 1/2 Cremefine 36%
- salt
Vejledning
- Krydr laksen med salt og brun laksen hurtigt på én pande ved høj varme
- Laksen sættes i et ildfast fad med halve cherrytomater, hvorefter dette smides i ovnen ved 180 grader i 15 min
- Sæt gryden over til friske pasta, når vandet koger smides det friske pasta i. Koges i 2-4 min
- Kom margarine på panden, hvor laksen har været. Tilføj bønner, spinat, sesamfrø og hakket hvidløg. Lad det stege i ca 3-4 min, inden du hælder Cremefine 36% i. Lad det koge op en enkel gang
- Anret pastaen og grøntsager og top retten med laks, cherrytomaterne og pynt med dild. Velbekomme!