Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat

Hvis du er til frisk pasta og ovnbagt laks, skal du prøve den her super lette ovnbagte laks med frisk pasta og tomat.
  • Tid til madlavning20 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner2
recipe image Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat

Ingredienser

  • 300 g laksefiletter
  • 10 cherrytomater skåret i halve
  • 400 g frisk pasta
  • 100 g spinat
  • 200 g grønne bønner
  • 10 g sesamfrø
  • 25 g Becel stege
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 Cremefine 38%
  • salt
Energy (kcal)876 kcal
Energy (kJ)3701 kJ
Protein (g)60.1 g
Carbohydrate incl. fibre (g)135.7 g
Carbohydrate excl. fibre (g)130.2 g
Sugar (g)8.6 g
Fibre (g)5.6 g
Fat (g)14.6 g
Saturated fat (g)1.7 g
Unsaturated fat (g)5.6 g
Monounsaturated fat (g)3.0 g
Polyunsaturated fat (g)2.6 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)69 mg
Sodium (mg)291 mg
Salt (g)0.73 g
Vitamin A (IU)4845 IU
Vitamin C (mg)44.3 mg
Calcium (mg)207 mg
Iron (mg)4.07 mg
Potassium (mg)1310 mg

Vejledning

  1. Krydr laksen med salt og brun laksen hurtigt på én pande ved høj varme.
  2. Laksen sættes i et ildfast fad med halve cherrytomater, hvorefter dette smides i ovnen ved 180 grader i 15 min.
  3. Sæt gryden over til friske pasta, når vandet koger smides det friske pasta i. Koges i 2-4 min.
  4. Kom margarine på panden, hvor laksen har været. Tilføj bønner, spinat, sesamfrø og hakket hvidløg. Lad det stege i ca 3-4 min, inden du hælder Cremefine 38% i. Lad det koge op en enkel gang.
  5. Anret pastaen og grøntsager og top retten med laks, cherrytomaterne og pynt med dild. Velbekomme!