Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat - af @Anelouisereimer

Hvis du er til frisk pasta og ovnbagt laks, skal du prøve den her super lette ovnbagte laks med frisk pasta og tomat.
  • Tid til madlavning20 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner2
recipe image Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat

Ingredienser

  • 300 g laksefiletter
  • 10 cherrytomater skåret i halve
  • 400 g frisk pasta
  • 100 g spinat
  • 200 g grønne bønner
  • 10 g sesamfrø
  • 25 g Becel stege
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 Cremefine 38%
  • salt

Ernæringsværdier

Energy (kcal)876 kcal
Energy (kJ)3701 kJ
Protein (g)60.1 g
Carbohydrate incl. fibre (g)135.7 g
Carbohydrate excl. fibre (g)130.2 g
Sugar (g)8.6 g
Fibre (g)5.6 g
Fat (g)14.6 g
Saturated fat (g)1.7 g
Unsaturated fat (g)5.6 g
Monounsaturated fat (g)3.0 g
Polyunsaturated fat (g)2.6 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)69 mg
Sodium (mg)291 mg
Salt (g)0.73 g
Vitamin A (IU)4845 IU
Vitamin C (mg)44.3 mg
Calcium (mg)207 mg
Iron (mg)4.07 mg
Potassium (mg)1310 mg

Vejledning

  1. Krydr laksen med salt og brun laksen hurtigt på én pande ved høj varme.
  2. Laksen sættes i et ildfast fad med halve cherrytomater, hvorefter dette smides i ovnen ved 180 grader i 15 min.
  3. Sæt gryden over til friske pasta, når vandet koger smides det friske pasta i. Koges i 2-4 min.
  4. Kom margarine på panden, hvor laksen har været. Tilføj bønner, spinat, sesamfrø og hakket hvidløg. Lad det stege i ca 3-4 min, inden du hælder Cremefine 38% i. Lad det koge op en enkel gang.
  5. Anret pastaen og grøntsager og top retten med laks, cherrytomaterne og pynt med dild. Velbekomme!