Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat - af @Anelouisereimer

Hvis du er til frisk pasta og ovnbagt laks, skal du prøve den her super lette ovnbagte laks med frisk pasta og tomat.
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner2
recipe image Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat

Ingredienser

  • 300 g laksefiletter
  • 10 cherrytomater skåret i halve
  • 400 g frisk pasta
  • 100 g spinat
  • 200 g grønne bønner
  • 10 g sesamfrø
  • 25 g Becel stege
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 Cremefine 36%
  • salt

      Vejledning

      1. Krydr laksen med salt og brun laksen hurtigt på én pande ved høj varme
      2. Laksen sættes i et ildfast fad med halve cherrytomater, hvorefter dette smides i ovnen ved 180 grader i 15 min
      3. Sæt gryden over til friske pasta, når vandet koger smides det friske pasta i. Koges i 2-4 min
      4. Kom margarine på panden, hvor laksen har været. Tilføj bønner, spinat, sesamfrø og hakket hvidløg. Lad det stege i ca 3-4 min, inden du hælder Cremefine 36% i. Lad det koge op en enkel gang
      5. Anret pastaen og grøntsager og top retten med laks, cherrytomaterne og pynt med dild. Velbekomme!