Ovnbagt laks med frisk pasta og tomat - af @Anelouisereimer
Hvis du er til frisk pasta og ovnbagt laks, skal du prøve den her super lette ovnbagte laks med frisk pasta og tomat.
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner2

Ingredienser
- 300 g laksefiletter
- 10 cherrytomater skåret i halve
- 400 g frisk pasta
- 100 g spinat
- 200 g grønne bønner
- 10 g sesamfrø
- 25 g Becel stege
- 3 fed hvidløg
- 1/2 Cremefine 38%
- salt
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 876 kcal |
Energy (kJ) | 3701 kJ |
Protein (g) | 60.1 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 135.7 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 130.2 g |
Sugar (g) | 8.6 g |
Fibre (g) | 5.6 g |
Fat (g) | 14.6 g |
Saturated fat (g) | 1.7 g |
Unsaturated fat (g) | 5.6 g |
Monounsaturated fat (g) | 3.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 2.6 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 69 mg |
Sodium (mg) | 291 mg |
Salt (g) | 0.73 g |
Vitamin A (IU) | 4845 IU |
Vitamin C (mg) | 44.3 mg |
Calcium (mg) | 207 mg |
Iron (mg) | 4.07 mg |
Potassium (mg) | 1310 mg |
Vejledning
- Krydr laksen med salt og brun laksen hurtigt på én pande ved høj varme.
- Laksen sættes i et ildfast fad med halve cherrytomater, hvorefter dette smides i ovnen ved 180 grader i 15 min.
- Sæt gryden over til friske pasta, når vandet koger smides det friske pasta i. Koges i 2-4 min.
- Kom margarine på panden, hvor laksen har været. Tilføj bønner, spinat, sesamfrø og hakket hvidløg. Lad det stege i ca 3-4 min, inden du hælder Cremefine 38% i. Lad det koge op en enkel gang.
- Anret pastaen og grøntsager og top retten med laks, cherrytomaterne og pynt med dild. Velbekomme!