Cremet kylling med svampe og bønner
Alle der er vilde med kylling skal prøve den her opskrift - hel kylling med lækre svampe og cremet sovs.
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 1 hel parteret kylling eller 4 store kyllingebryster gerne med skind
- Becel flydende til stegning
- salt og friskkværnet peber
- 125 g markchampignon skåret i halve
- 1 rødløg skåret i både
- 125 g grønne bønner
- 6 - 8 cherrytomater skåret i halve
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- Evt. Friske Krydderurter (fx. bredbladet persille eller koriander)
Vejledning
- Del kyllingestykkerne i mindre stykker uden ben
- Krydr godt med salt og peber og steg dem på en stor pande i Becel Flydende til de er gyldne og gennemstegte
- Tag dem af panden og hold dem varme
- Rist svampe, rødløg og bønner på panden i fedtstoffet fra kyllingen
- Tilsæt tomater og kom kyllingestykkerne tilbage på panden
- Tilsæt Cremefine og lad retten simre i 10 minutter
- Drys evt. med friske krydderurter ved servering
- Serveringstip: Server med kogte ris, couscous, bulgur eller pasta
