Cremet kylling med svampe og bønner
Alle der er vilde med kylling skal prøve den her opskrift - hel kylling med lækre svampe og cremet sovs.
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 1 hel parteret kylling eller 4 store kyllingebryster gerne med skind
- Becel flydende til stegning
- salt og friskkværnet peber
- 125 g markchampignon skåret i halve
- 1 rødløg skåret i både
- 125 g grønne bønner
- 6 - 8 cherrytomater skåret i halve
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- Evt. Friske Krydderurter (fx. bredbladet persille eller koriander)
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 60 kcal |
Energy (kJ) | 251 kJ |
Protein (g) | 3.4 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 12.9 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 9.0 g |
Sugar (g) | 7.7 g |
Fibre (g) | 3.8 g |
Fat (g) | 0.6 g |
Saturated fat (g) | 0.1 g |
Unsaturated fat (g) | 0.3 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.1 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.2 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 14 mg |
Salt (g) | 0.04 g |
Vitamin A (IU) | 1828 IU |
Vitamin C (mg) | 32.8 mg |
Calcium (mg) | 36 mg |
Iron (mg) | 1.02 mg |
Potassium (mg) | 656 mg |
Vejledning
- Del kyllingestykkerne i mindre stykker uden ben
- Krydr godt med salt og peber og steg dem på en stor pande i Becel Flydende til de er gyldne og gennemstegte
- Tag dem af panden og hold dem varme
- Rist svampe, rødløg og bønner på panden i fedtstoffet fra kyllingen
- Tilsæt tomater og kom kyllingestykkerne tilbage på panden
- Tilsæt Cremefine og lad retten simre i 10 minutter
- Drys evt. med friske krydderurter ved servering
- Serveringstip: Server med kogte ris, couscous, bulgur eller pasta