Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet kylling med svampe og bønner

Alle der er vilde med kylling skal prøve den her opskrift - hel kylling med lækre svampe og cremet sovs.
  • 45 minutes
  • Tid til forberedelse15 minutes
  • Portioner4
recipe image Cremet kylling med svampe og bønner

Ingredienser

  • 1 hel parteret kylling eller 4 store kyllingebryster gerne med skind
  • Becel flydende til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 125 g markchampignon skåret i halve
  • 1 rødløg skåret i både
  • 125 g grønne bønner
  • 6 - 8 cherrytomater skåret i halve
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Evt. Friske Krydderurter (fx. bredbladet persille eller koriander)

      Vejledning

      1. Del kyllingestykkerne i mindre stykker uden ben
      2. Krydr godt med salt og peber og steg dem på en stor pande i Becel Flydende til de er gyldne og gennemstegte
      3. Tag dem af panden og hold dem varme
      4. Rist svampe, rødløg og bønner på panden i fedtstoffet fra kyllingen
      5. Tilsæt tomater og kom kyllingestykkerne tilbage på panden
      6. Tilsæt Cremefine og lad retten simre i 10 minutter
      7. Drys evt. med friske krydderurter ved servering
      8. Serveringstip: Server med kogte ris, couscous, bulgur eller pasta