Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brownie med pisket Cremefine og friske bær

Er der noget bedre end en sød brownie dækket af Cremefineskum og toppet med friske bær - hvis du er fan, skal du prøve vores udgave
  • Tid til madlavning20 minutter
  • Tid til forberedelse25 minutter
  • Portioner7
recipe image Brownie med pisket Cremefine og friske bær

Ingredienser

  • 200 g flydende Becel
  • 3 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 dl kakaopulver
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 flaske Cremefine 38%
  • Blandede friske bær

Ernæringsværdier

Energy (kcal)222 kcal
Energy (kJ)930 kJ
Protein (g)4.9 g
Carbohydrate incl. fibre (g)51.4 g
Carbohydrate excl. fibre (g)46.7 g
Sugar (g)43.1 g
Fibre (g)4.7 g
Fat (g)3.5 g
Saturated fat (g)1.7 g
Unsaturated fat (g)1.6 g
Monounsaturated fat (g)1.3 g
Polyunsaturated fat (g)0.4 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)62 mg
Sodium (mg)79 mg
Salt (g)0.20 g
Vitamin A (IU)89 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)76 mg
Iron (mg)2.37 mg
Potassium (mg)241 mg

Vejledning

  1. Forvarm ovnen til 175 °C
  2. Rør Becel Flydende, sukker og æg godt sammen
  3. Bland derefter de resterende ingredienser sammen og vend dem i æggemassen
  4. Kom dejen i en smurt springform (ca. 20-22 cm Ø)
  5. Bag brownien i 15-20 minutter
  6. Tag derefter kagen ud, tag den ud af bageformen og lad den køle af
  7. Pisk Cremefine 38% til skum og pynt kagen med Cremefine og friske bær