use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Brownie med pisket Cremefine og friske bær

Er der noget bedre end en sød brownie dækket af Cremefineskum og toppet med friske bær - hvis du er fan, skal du prøve vores udgave
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse25 minutter
  • Portioner7
recipe image Brownie med pisket Cremefine og friske bær

Ingredienser

  • 200 g flydende Becel
  • 3 dl sukker
  • 2 æg
  • 1 dl kakaopulver
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 flaske Cremefine 36%
  • Blandede friske bær

      Vejledning

      1. Forvarm ovnen til 175 °C
      2. Rør Becel Flydende, sukker og æg godt sammen
      3. Bland derefter de resterende ingredienser sammen og vend dem i æggemassen
      4. Kom dejen i en smurt springform (ca. 20-22 cm Ø)
      5. Bag brownien i 15-20 minutter
      6. Tag derefter kagen ud, tag den ud af bageformen og lad den køle af
      7. Pisk Cremefine 36% til skum og pynt kagen med Cremefine og friske bær