Pasta med grønt og laks
Laks, pasta og grønt - hvad mere er der at sige? En lækker og nem ret både til hverdag og weekend.
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 400 g pasta
- 400 g laksefilet
- Salt og friskkværnet peber
- Becel flydende til stegning
- 125 g broccoli evt. aspargesbroccoli skåret i mindre stykker
- 1 porre skåret i skiver
- 125 g friske grønne asparges skåret i mindre stykker
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- evt. oliven og friskhakket chili
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 514 kcal |
Energy (kJ) | 2151 kJ |
Protein (g) | 34.6 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 78.0 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 73.7 g |
Sugar (g) | 3.7 g |
Fibre (g) | 4.2 g |
Fat (g) | 6.0 g |
Saturated fat (g) | 1.1 g |
Unsaturated fat (g) | 2.9 g |
Monounsaturated fat (g) | 1.5 g |
Polyunsaturated fat (g) | 1.4 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 46 mg |
Sodium (mg) | 90 mg |
Salt (g) | 0.22 g |
Vitamin A (IU) | 524 IU |
Vitamin C (mg) | 19.1 mg |
Calcium (mg) | 47 mg |
Iron (mg) | 2.38 mg |
Potassium (mg) | 700 mg |
Vejledning
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen
- Skær laksen i store tern og rist dem i Becel Flydende på en pande til de får en fin stegeskorpe (4-5 minutter)
- Krydr med salt og peber, tag dem af panden og hold dem lune
- Kom broccoli, porre og asparges på panden- Tilsæt evt. oliven og chili og Cremefine
- Lad det simre 5 minutter og vend det sammen med laksestykkerne
- Server med kogt pasta