Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med grønt og laks

Laks, pasta og grønt - hvad mere er der at sige? En lækker og nem ret både til hverdag og weekend.
  • Tid til madlavning10 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med grønt og laks

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 400 g laksefilet
  • Salt og friskkværnet peber
  • Becel flydende til stegning
  • 125 g broccoli evt. aspargesbroccoli skåret i mindre stykker
  • 1 porre skåret i skiver
  • 125 g friske grønne asparges skåret i mindre stykker
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • evt. oliven og friskhakket chili
Energy (kcal)514 kcal
Energy (kJ)2151 kJ
Protein (g)34.6 g
Carbohydrate incl. fibre (g)78.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)73.7 g
Sugar (g)3.7 g
Fibre (g)4.2 g
Fat (g)6.0 g
Saturated fat (g)1.1 g
Unsaturated fat (g)2.9 g
Monounsaturated fat (g)1.5 g
Polyunsaturated fat (g)1.4 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)46 mg
Sodium (mg)90 mg
Salt (g)0.22 g
Vitamin A (IU)524 IU
Vitamin C (mg)19.1 mg
Calcium (mg)47 mg
Iron (mg)2.38 mg
Potassium (mg)700 mg

Vejledning

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen
  2. Skær laksen i store tern og rist dem i Becel Flydende på en pande til de får en fin stegeskorpe (4-5 minutter)
  3. Krydr med salt og peber, tag dem af panden og hold dem lune
  4. Kom broccoli, porre og asparges på panden- Tilsæt evt. oliven og chili og Cremefine
  5. Lad det simre 5 minutter og vend det sammen med laksestykkerne
  6. Server med kogt pasta