use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

(Creme-)Fine Fastelavnsboller

Vi elsker fastelavnsboller, og det gælder ikke kun i Februar!
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image (Creme-)Fine Fastelavnsboller

Ingredienser

Vandbakkelser
  • 125 g OMA Bagemagarine
  • 2,5 dl vand
  • 4 æg
  • 125 g mel
Fyld
  • 1 flaske Cremefine 36% eller 19%
  • ca. 1 dl marmelade
Pynt
  • flormelis

      Vejledning

      1. Kog magarine og væske op og tag gryden fra varmen.
      2. Hæld melet i og rør med en grydeske til det samler sig til en ensartet dej. Lad den køle af til fingerlunt.
      3. Pisk 1 æg i ad gangen og sørg for at piske dejen grundigt sammen inden du tilsætter det næste æg. Fortsæt til alle 4 æg er brugt.
      4. Har du en sprøjtepose med en stor tylle kan du komme dejen i den og sprøjte ca. 20 toppe ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Hvis du ikke har en sprøjtepose. kan du bruge 2 spiseskeer, dyppet i vand, til at forme små boller af dejen i stedet for.
      5. Bag vandbakkelserne i en 190 °C forvarmet ovn i 22-25 minutter til de hæver op og er ensartet gyldne.
      6. Lad vandbakkelserne køle af mens du pisker Cremefine.
      7. Flæk bollerne og fyld dem med marmelade og pisket Cremefine.
      8. Læg toppen på og sigt lidt flormelis ud over kagerne