(Creme-)Fine Fastelavnsboller
Vi elsker fastelavnsboller, og det gælder ikke kun i Februar!
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
Vandbakkelser
- 125 g OMA Bagemagarine
- 2,5 dl vand
- 4 æg
- 125 g mel
Fyld
- 1 flaske Cremefine 36% eller 19%
- ca. 1 dl marmelade
Pynt
- flormelis
Vejledning
- Kog magarine og væske op og tag gryden fra varmen.
- Hæld melet i og rør med en grydeske til det samler sig til en ensartet dej. Lad den køle af til fingerlunt.
- Pisk 1 æg i ad gangen og sørg for at piske dejen grundigt sammen inden du tilsætter det næste æg. Fortsæt til alle 4 æg er brugt.
- Har du en sprøjtepose med en stor tylle kan du komme dejen i den og sprøjte ca. 20 toppe ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Hvis du ikke har en sprøjtepose. kan du bruge 2 spiseskeer, dyppet i vand, til at forme små boller af dejen i stedet for.
- Bag vandbakkelserne i en 190 °C forvarmet ovn i 22-25 minutter til de hæver op og er ensartet gyldne.
- Lad vandbakkelserne køle af mens du pisker Cremefine.
- Flæk bollerne og fyld dem med marmelade og pisket Cremefine.
- Læg toppen på og sigt lidt flormelis ud over kagerne
