Cremet Iskaffe
Iskaffe med vaniljeis er en dejlig alternativ måde at nyde sin kaffe på. Den er både lækker og nem og er perfekt til lune sommerdage i Danmark. Denne opskrift vil med sikkerhed imponere enhver! Tip: Denne drik er også en sikker vinder som en dessertkaffe til dine gæster
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 4 dl stærk kaffe
- 4 kugler vaniljeis
- 250 ml Cremefine til piskning 38% eller 19%
- 30 g revet chokolade
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 38 kcal |
Energy (kJ) | 159 kJ |
Protein (g) | 0.3 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 4.5 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 4.1 g |
Sugar (g) | 3.9 g |
Fibre (g) | 0.4 g |
Fat (g) | 2.6 g |
Saturated fat (g) | 1.5 g |
Unsaturated fat (g) | 0.9 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.8 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.1 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 1 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 2 mg |
Iron (mg) | 0.21 mg |
Potassium (mg) | 22 mg |
Vejledning
- Fordel den afkølede frisklavede kaffe i 4 glas, tilsæt en kugle is i hvert glas og miks is og kaffe sammen
- Pisk Cremefine til skum. Fordel skummet i de 4 glas og pynt med revet chokolade. Server straks