use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet Iskaffe

Iskaffe med vaniljeis er en dejlig alternativ måde at nyde sin kaffe på. Den er både lækker og nem og er perfekt til lune sommerdage i Danmark. Denne opskrift vil med sikkerhed imponere enhver! Tip: Denne drik er også en sikker vinder som en dessertkaffe til dine gæster
  • 15 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image cremet iskaffe

Ingredienser

  • 4 dl stærk kaffe
  • 4 kugler vaniljeis
  • 250 ml Cremefine 36%
  • 30 g revet chokolade

      Vejledning

      1. Fordel den afkølede frisklavede kaffe i 4 glas, tilsæt en kugle is i hvert glas og miks is og kaffe sammen
      2. Pisk Cremefine til skum. Fordel skummet i de 4 glas og pynt med revet chokolade. Server straks