use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Wok med kylling og sprøde grøntsager - af @Juliebruunsblog

Her er et bud på en virkelig nem og sund hverdagsret. Mange drømmer om at spise sundere, men når hverdagen banker på, og ungerne hænger om benene på én, kan det være svært at prioritere sund aftensmad, der tager lang tid at lave. Men her er nok verdens nemmeste wokret. Ikke noget med at skylle, snitte, hakke og forberede. Alt skal bare direkte i wokken og på 20 minutter er der lækker aftensmad.

Man kan blot vælge de grøntsagsblandinger fra frost, man bedst kan lide. Kyllingen kan skiftes ud med kikærter for en vegetarisk udgave eller med ristet bacon eller chorizopølse. Nudlerne kan sagtens erstattes af ris eller spaghetti. Kom sprøde, salte peanuts på toppen - det giver et virkelig lækkert modspil til den cremede ret
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image Wok med kylling og sprøde grøntsager

Ingredienser

  • 2 spsk Becel til stegning
  • 1 spsk karrypulver
  • 2 små teskefulde salt og peber
  • 350 g Kyllingebryst filet
  • 450 g frosne blandede grøntsager
  • 500 ml Cremefine 7%
  • 250 ml vand
  • 100 g nudler
  • Toppes med saltede peanuts, æble, persille, frisk chili

      Vejledning

      1. Kom olien i en wok og svits karry, salt og peber af her i
      2. Tilføj kyllingen og vend det rundt i krydderiblandingen, steg det i 5 minutters tid ved middel-høj varme, til det har taget farve over det hele
      3. Tilføj så grøntsagsblandingen og vend det rundt ind til grøntsagerne er bløde, også 5 minutters tid
      4. Kom cremefine 7 % og vand ved og rør, så det er dækket af væsken.
      5. Læg 2 blokke nudler herned (jeg bruger fuldkornsnudler) og sørg igen for at væsken dækker
      6. Lad det simre i atter 5 minutter, til nudlerne er bløde
      7. Server med hakket æble, frisk persille, lidt frisk chili og salte sprøde peanuts