use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Gulerodssuppe med ingefær

Lækker og cremet gulerodssuppe med ingefær passer perfekt til en efterårsaften. Sever med et godt friskbagt brød.
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Gulerodssuppe med ingefær

Ingredienser

  • 3 dl Cremefine 15% eller 36%
  • 1 kg gulerod i skiver
  • 1 stort finthakket løg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 25 g hakket ingefær
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 tsk Becel Original

      Vejledning

      1. Varm Becel Original op i en stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær. Lad det stege i ca. 5 minutter
      2. Tilsæt gulerødder og grøntsagsbouillonen og kog. Reducer varmen og lad retten simre indtil gulerødderne er møre efter ca. 25 minutter. Tilsæt Cremefine men du rører langsomt. Smag til med salt.
      3. Brug en stavblender til at blande suppen sammen til en blød og cremet konsistens.
      4. Servér med et lækkert friskt brød.
      Ønsker du at suppen skal være stærkere, så tilsat evt. chili eller mere ingefær.