Gulerodssuppe med ingefær
Lækker og cremet gulerodssuppe med ingefær passer perfekt til en efterårsaften. Sever med et godt friskbagt brød.
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 3 dl Cremefine 15% eller 36%
- 1 kg gulerod i skiver
- 1 stort finthakket løg
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 l grøntsagsbouillon
- 25 g hakket ingefær
- 1 1/2 tsk salt
- 1 tsk Becel Original
Vejledning
- Varm Becel Original op i en stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær. Lad det stege i ca. 5 minutter
- Tilsæt gulerødder og grøntsagsbouillonen og kog. Reducer varmen og lad retten simre indtil gulerødderne er møre efter ca. 25 minutter. Tilsæt Cremefine men du rører langsomt. Smag til med salt.
- Brug en stavblender til at blande suppen sammen til en blød og cremet konsistens.
- Servér med et lækkert friskt brød.
Ønsker du at suppen skal være stærkere, så tilsat evt. chili eller mere ingefær.
