Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

rabarber crumble med havregryn

Rabarber om sommeren er en vaske ægte favorit i de danske hjem. Den søde smag fra hjemmelavet crumble komplementerer den søde og syrlige smag fra rabarber fantastisk. Og så er denne sommerdessert oven i købet super nem at lave, der gør den nemt kan laves på en travl hverdag, men er samtidig så lækker, at den også kan serveres til dine gæster
  • 50 minutter
  • Tid til forberedelse50 minutter
  • Portioner6
recipe image rabarber crumble med havregryn

Ingredienser

Dej
  • 100 g OMA bage margarine
  • 100 g hvid hvedemel
  • 100 g havregryn
  • 100 g hakkede mandler
  • 50 g sukker
Fyld
  • 500 g friske rabarber
  • 200 g sukker
  • korn fra 1 eller 2 vanillestænger
Tilbehør
  • Cremefine til piskning 19% eller 36%%

      Vejledning

      1. Skær margarinen i tern og kom dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen
      2. Smuldr dejen sammen til små klumper
      3. Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker og vanilje
      4. Kom dem i et smurt ovnfast fag og fordel dem i et jævnt lag
      5. Fordel crumble dejen over rabarberblandingen og bag kagen i en 180 °C forvarmet ovn i 25-40 minutter til overfladen er gylden
      6. Lad kagen køle af og server med Cremefine til Piskning 19% til lækkert skum