Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Karamelliseret Æblekage

En nyfortolkning af den klassiske æblekage, perfekt til weekendforkælelse
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Karamelliseret Æblekage

Ingredienser

Karamelliserede Æbler
  • 4 æbler
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 4 spsk honning
  • 1 tsk stødt kanel
Creme
  • 1 flaske Cremefine 36% eller 19%
  • Revet skal fra 1 økologisk citron
  • 2 spsk flormelis
Topping
  • Ca. 2 dl æblekagerasp
  • frisk citronmelisse

      Vejledning

      1. Skær æblerne i kvarte og fjern kernerne
      2. Del hvert æblestykke i 2-3 tykke både
      3. Kom Becel Flydende på en stor pande og lad det bruse op. Tilsæt honning og kanel og læg æblebådene på. Lad dem simre i 2-3 minutter og vend æblerne. Lad dem simre 2-3 minutter til de er møre men stadig faste
      4. Fordel æbler og kanelhonning i 4 skåle
      5. Pisk Cremefine til skum og smag til med flormelis og revet citronskal
      6. Kom creme over æblerne og top med æblekagerasp og frisk citronmelisse ved servering